Cazare AquaStar Satu Mare

Cazare la Hotel CORAL***

Hotelul Coral fiind amplasat la marginea orașului Satu Mare, la ieșire spre Vama Petea, este situat în apropierea parcului acvatic Aquastar, fiind o alegere ideală pentru cei care caută cazare în zonă pentru un weekend prelungit sau concediu de câteva zile la Aquastar.

Hotel Coral se află la o distanță de 8,3 km de complexul de agrement Aquastar, existând multiple drumuri prin care se ajunge ușor cu mașina în 8-10 minute.

Rute auto si distante intre Aquastar - Hotel Coral

Avantajele cazării la Hotel Coral sunt multiple, oaspeții nu ar fi nevoiți să tranziteze orașul sau să treacă podurile peste râul Someș (la anumite ore de vârf fiind anevoios acest lucru).
Hotel Coral oferă oaspeților condiții de cazare avantajoase, la un hotel elegant și modern de 3 stele plus, cu un restaurant unde se poate servi mic dejun, prânz, cină – la alegere, bucătăria restaurantului oferind o gamă variată de preparate culinare rafinate din bucătăria românească și internațională.
Oaspeții pot servi băuturi, cafea, răcoritoare la bar și se pot relaxa în foișoarele din grădina de vară a hotelului.
Hotelul dispune de camera în regim de single, dublă, triplă și apartament, oferind confort și eleganță, Wi-Fi gratuit în hotel, aer condiționat.
De asemenea, oaspeții nostri își pot parca mașinile gratuit în parcarea privată a hotelului.

Cazare AquaStar
Cazare AquaStar
Cazare AquaStar
Camera hotel tripla
Living in camera tip apartement
Camera dubla cu pat matrimonial
Camera hotel tip apartament
Cazare AquaStar

Aquapark-ul AquaStar Satu Mare, primul și unicul parc acvatic de 4 stele al regiunii, vă așteaptă în fiecare zi, tot timpul anului, pentru a petrece momente de relaxare, răsfăț, distracție şi chiar terapeutice în piscinele ale complexului.
AquaStar este situat la periferia municipiului Satu Mare, pe Str. Gorunului nr. 8 (la ieșire spre Micula), reprezentând unul dintre cele mai importante obiective turistice din județul Satu Mare, oferind vizitatorilor servicii turistice de agrement, recreere, wellness şi SPA într-un ansamblu complex de piscine interioare și exterioare.
Aquapark-ul AquaStar are o capacitate zilnică de cca. 4.000 de persoane în sezonul estival şi cca. 650 persoane în extra sezon, suprafaţa totală a complexului fiind de aproape 3,5 hectare.

Orarul de funcţionare a parcului acvatic:
Luni – Vineri: 9.00 – 20.30
Sâmbătă – Duminică: 08.30 – 20.30

Aquapark-ul AquaStar Satu Mare
Piscine interioare Aquastar

Prezentare video AquaStar

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în curând.

Start typing and press Enter to search