Cazare AquaStar Satu Mare

Cazare la Hotel CORAL***

Hotel CORAL Satu Mare fiind amplasat la marginea orașului, la ieșirea spre Vama Petea pe DN 19A, este situat în apropierea aqua park-ului AquaStar. Hotelul reprezintă o alegere ideală pentru turiştii care caută cazare ieftină în Satu Mare pentru un weekend prelungit sau concediu de câteva zile, cazare în condiţii de hotel de minim 3 stele, cât mai aproape de AquaStar.

Hotel Coral se află la doar 8,3 km distanță de parcul acvatic Aqua Star, existând multiple drumuri prin care se ajunge ușor cu mașina în cca. 8-10 minute. Avantajele cazării la Hotel Coral sunt multiple, oaspeții nu ar fi nevoiți să tranziteze orașul sau să treacă podurile peste râul Someș – la anumite ore de vârf fiind anevoios acest lucru.

Rute auto / distante rutiere intre Aquastar si Hotel Coral Satu Mare

Hotel Coral oferă oaspeților condiții de cazare avantajoase, la un hotel elegant și modern de trei stele plus, cu un restaurant unde se poate servi mic dejun, prânz, cină – la alegere, bucătăria restaurantului oferind o gamă variată de preparate culinare rafinate din bucătăria românească și internațională.
Oaspeții pot servi băuturi, cafea, răcoritoare la bar și se pot relaxa în foișoarele din grădina de vară amenajată lângă hotel.
Hotelul dispune de camere izolate fonic în regim de single, dublă, triplă și apartament, oferind confort și relaxare, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, încălzire centrală şi televiziune prin satelit.
De asemenea, oaspeții nostri își pot parca mașinile gratuit în parcarea privată a complexului Coral.

Cazare AquaStar
Cazare AquaStar
Camera hotel tripla
Living in camera tip apartement
Camera dubla cu pat matrimonial
Camera hotel tip apartament
Cazare AquaStar

Aquapark-ul AquaStar Satu Mare, primul și unicul parc acvatic de 4 stele al regiunii, își așteaptă vizitatorii tot timpul anului, în fiecare zi, pentru a petrece momente de relaxare, răsfăț, distracție şi chiar terapeutice în piscinele ale complexului.
AquaStar este situat la periferia municipiului Satu Mare, pe strada Gorunului nr. 8 (pe drumul spre Micula), reprezentând unul dintre cele mai importante obiective turistice din județul Satu Mare, oferind vizitatorilor servicii turistice de agrement, recreere, wellness şi SPA într-un ansamblu complex de piscine interioare și exterioare.
Parcul acvatic AquaStar are o capacitate zilnică de cca. 4.000 de persoane în sezonul estival şi cca. 650 persoane în extra sezon, complexul de agrement fiind întins pe o suprafaţă de aproape 3,5 hectare.

Orarul de funcţionare:
Luni – Duminică: 10:00 – 21:00

Aqua park AquaStar Satu Mare
Piscine interioare Aquastar

Prezentare video AquaStar

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în curând.

Start typing and press Enter to search